Moda i pokloni

Uvijek privlačne majice s printom

U trgovinama se mogu pronaći razni odjevni predmeti. Ponuda nikad nije bila veća. No, ako bismo morali izdvojiti jedan odjevni predmet koji je svima jako drag, to bi svakako bile majice. Bez obzira radi li se o majicama s dugim rukavima, kratkim rukavima ili čak i bez rukava, vole ih nosite i mladi i stari. Konkurencija među tvrtkama koje ih proizvode je vrlo velika i svaka od tvrtki se nudi ponuditi nešto zanimljivo i unikatno. Upravo zato se trude smisliti što maštovitiji izgled i te postaviti neki zanimljivi print na majice zbog kojeg će ih mnogi poželjeti kupiti. (više…)
Continue Reading
Moda i pokloni

Nakit je simbol razvoja i bogate povijesti ljudske civilizacije

Nakit spada u kategoriju osobnih predmeta posebne materijalne ili emotivne vrijednosti. Kroz povijest, i od jedne do druge kulture, nakit se izrađivao od najdragocjenijih materijala koji su tada bili posebno vrijedni. Tako se mogao pronaći nakit od morskih školjaka, kamenčića, materijala životinjskog porijekla, drveta te danas dobro poznatih plemenitih metala, dragog kamenja i keramike. Dodatnu vrijednost nakitu uvijek je davala sama izrada, odnosno njihova unikatnost i jedinstvenost. (više…)
Continue Reading
Moda i pokloni

Inovativno darivanje vaših poslovnih partnera

Idete li na poslovno putovanje s vašim poslovnim partnerima ili ih samo nagrađujete, morate se potruditi oko toga s čime ćete ih razveseliti. Poslovni pokloni ne moraju nužno biti dosadni proizvodi s vašim logotipom, slikom ili pak sloganom tvrtke. U današnje vrijeme postoje razne prodavaonice gdje za vaše poslovne partnere možete naći inovativne, jeftine i kvalitetne poslovne poklone koji će ostati zapamćeni. U nastavku pročitajte više o tome kakve poklone odabrati, te gdje ih pronaći. (više…)
Continue Reading
Moda i pokloni

Poznata blogerica otkriva prednosti i mane ekstenzije trepavica

Ništa nije doživjelo toliku ekspanziju posljednjih nekoliko godina kao što su umjetne trepavice i ekstenzija. Za megapopularnost koju su stekle zaslužne su uglavnom blogerice koje posljednjih godina vidno potenciraju pomagala i preparate za uljepšavanje. Nije ni čudo što su ekstenzije među top 5 proizvoda – daju očima ljepotu, ističu pogled i odlična su zamjena za maskare. Ali, ako se odlučite na ugradnju ekstenzija, postoji par stvari koje biste trebali znati. Popularna blogerica Martina Bratić podijelila je svoje iskustvo s ekstenzijama. Koje su to prednosti, a koje mane? (više…)
Continue Reading