WinDays20 powered by Microsoft od 21. do 24. travnja 2020. u rovinjskim hotelima Lone i Eden donijet će više od 150 predavanja te okupiti više od 2000 sudionika. Krovna tema konferencije bit će umjetna inteligencija koja već danas mijenja način na koji živimo te donosi nove poslovne modele.

WinDays20 Business 21. travnja fokusirat će se na specifične izazove s kojima se suočavaju financijske institucije, maloprodaja, proizvodnja i javni sektor. Drugog dana, 22. travnja, predstavit će nekoliko primjera uspješnih domaćih start upova. Uz niz predavanja na temu umjetne inteligencije, sudionike očekuju Microsoft keynote predavanje i WinDays keynote predavanje. Kao keynote predavač na WinDayse prvi puta dolazi Steven Van Belleghem, izvrstan predavač koji je održao više od 1000 predavanja u 40 zemalja. Njegova dinamična izlaganja povezuju razmišljanje usredotočeno na korisnika i najnovije tehnologije, a na WinDays predavanju naglasak će biti na umjetnoj inteligenciji. 

WinDays20 Technology tijekom tri dana, od 22. do 24. travnja, donijet će više od 100 predavanja posvećenih aktualnim tehnološkim temama. Tijekom procesa nominacija, koji je trajao do 22. siječnja svi potencijalni predavači prijavili su svoje teme koje će evaluirati programski odbor te odabrati predavanja koja ulaze u službeni program konferencije.

Early Bird razdoblje povoljnijih cijena kotizacije produženo je do 16.

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen