Nedavno objavljeni Assassin’s Creed Valhalla je počeo dobivati nove sadržaje iako ga mnogi ni u inicijalnom obliku nisu stigli odigrati, što zbog masivnosti, što uslijed tradicionalne najezde jesenskih hitova. Usprkos tome, developeri se drže ranije zacrtanog plana i započeli su s nadogradnjama, koje ćemo nadalje redovito dobivati svaka tri mjeseca ukoliko ne dođe do nepredviđenih odgoda.

[embedded content]

Prva je započela jučer uz Yule Festival, posebni događaj vezan uz ovo doba godine koji traje do 7. siječnja, a odvijat će se u posebnom dijelu naših novoosnovanih naselja na tlu Britanije. Spomenuto slavlje donosi nove igre opijanja, streličarstva, tučnjave, kao i dvije nove misije, što pak sve zajedno donosi novu opremu, kozmetičke nadogradnje samih naselja i tako redom. Kako bi pristupili ovom festivalu, igrači moraju završiti prva poglavlja priče u Britaniji, bilo da je riječ o Grantebridgescireu  ili Ledecestrescireu, a uz navedene preduvjete, slavlje automatski započinje ulaskom u samo naselje.

[embedded content]

U svom obraćanju javnosti kojeg u cijelosti možete pročitati ovdje, developeri su se osvrnuli i na narednu nadogradnju koju pripremaju za veljaču pri čemu su poseban naglasak stavili

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen