Iz Asusa stiže novi monitor za kućne i poslovne korisnike – VA27DQSB. Kako se iz samog naziva vidi riječ je 27“ monitoru. Ono što naziv ne otkriva na prvu jest to da je riječ o Eye Care monitoru koji će se pobrinuti da zamor očiju tijekom dugotrajnog rada bude što manji.

U potonjem će mu pomoći različite tehnologije – Eye Care, Low Blue Light i Flicker Free. Monitor je opremljen s IPS panelom razlučivosti 1.920 x 1.080 točaka te je prikladan za korištenje na računalnim konfiguracijama temeljenim na Nvidijinim i AMD-ovim grafičkim karticama (Adaptive-Sync).

Asusov VA27DQSB odlikuje se osvjetljenjem od 250 nita, kontrastom od 1.000:1, brzinom odziva od 5 ms (GtG) te frekvencijom osvježavanja od 75 Hz i mogućnošću prikaza do 16,7 milijuna boja. Shodno odabranom panelu, vidljivi kutovi iznose 178/178 stupnjeva (horizontalno i vertikalno).

Monitor je opremljen s ergonomskim postoljem koje se može zakretati u svim smjerovima, uključujući i Pivot (-90°~+90°). Za korisnike koji radije koriste postolja drugih proizvođača ili ih montiraju na zid Asus je osigurao podršku za VESA nosač (100 x 100 mm).

Što se konektora tiče Asus je podržao većinu video ulaza, od starog D-Sub ulaza do novijih DisplayPort i HDMI ulaza. Svaki od navedenih zastupljen je s

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen