Nakon lanjskog predstavljanja studije Q4 e-tron u Ženevi, Audi je sada predstavio i drugu karoserijsku izvedbu istog automobila, u coupé inačici Sportback. Na tržište će stići sljedeće godine kao sedmi Audijev potpuno električni model

Na prošlogodišnjem, možda i posljednjem, Međunarodnom salonu automobila u Ženevi, Audi je bio prikazao kako zamišlja svoj sljedeći SUV električne linije e-tron, u kompaktnoj inačici Q4. Ovaj automobil trebao bi u prodaju stići tijekom sljedeće godine, a sada doznajemo kako u salone neće doći sam, već s – bratom blizancem.

Audi sada ima koncept novog Q4 e-trona u coupé inačici Sportback. S tehničke strane, kažu, radi se o identičnom automobilu kao što će to biti “obični” Q4 e-tron, no izvana će biti zamjetno drugačiji, s naglašenijom krivuljom stražnjeg kraja – pa potencijalni kupci već sada mogu početi razmišljati o tome kakav oblik žele u svojem kompaktnom električnom SUV-u.

Ugrađene baterije i dalje bi trebale jamčiti domet od preko 500 kilometara, elektromotori snagu do čak 225 kW, a pogon na sve kotače sigurnost i svestranost u vožnji.

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen