Jedna je vozačica u SAD-u brzinom većom od 100 km/h, pod utjecajem alkohola, naletjela na kružni tok, što je lansiralo njezin automobil pet metara u zrak

Društvenim se mrežama proteklih dana proširila nevjerojatna snimka iz Long Beacha (Kalifornija, SAD). Na njoj se vidi sasvim uobičajeni kružni tok na jednom manjem raskrižju u naseljenom mjestu, nešto prije 2 sata ujutro, 13. veljače ove godine. No, ono to se potom dogodilo nije nimalo uobičajeno.

27-godišnja vozačica svojim je BMW-om M4 naletjela na taj kružni tok brzinom većom od 100 km/h. Rubnici rotora plavi su BMW lansirali oko pet metara u zrak prije nego je sletio na dva vozila parkirana u blizini. Sve su snimile nadzorne kamere pa je “leteći BMW” i njegovu nesreću moguće pogledati iz čak tri različita ugla.

[embedded content]

O jačini udarca svjedoči i činjenica da je automobil iz zemlje iščupao i 150 kilograma težak kamen postavljen u sredini ovog kružnog toka. Gotovo nevjerojatno – vozačica je iz svega ovoga izašla neozlijeđena. Svjedoci su kasnije izjavili da je izišla iz olupine “kao da se ništa nije dogodilo”, te sjela na cestu i izgledala kao da je “sasvim dobro”.

Je li

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen