Tri francuske kompanije, Citroën, Accor i JCDecaux, udružile su snage u izradi koncepta koji bi trebao donijeti revoluciju u električni urbanu mobilnost. Zasniva se na jednoj platformi koja može prevoziti više različitih nadgradnji

Urban Collëctif potpuno je novo partnerstvo koje okuplja Citroën, Accor i JCDecaux, tri francuske tvrtke koje djeluju na međunarodnoj razini i prisutne su u svakodnevnom životu stanovnika gradova diljem svijeta te dijele istu viziju o urbanoj mobilnosti sutrašnjice. Zajednička im je ambicija optimizirati mobilnost kako bi svatko mogao imati dio urbanog prostora za sebe i na taj način dugoročno poboljšati kvalitetu života u gradovima, poručili su.

— tekst slijedi nakon oglasa —

Njihova se ambicija temelji na inovativnom konceptu pod nazivom Citroën Autonomous Mobility Vision, koji povezuje Citroën Skate, univerzalnu platformu opremljenu naprednim tehnologijama za mobilnost,  s tri potpuno nove kabine koje pružaju različite usluge: Sofitel En Voyage, Pullman Power Fitness i JCDecaux City Provider, a svaka od njih pruža jedinstveno iskustvo i drukčiji doživljaj grada.

Ovaj se neviđeni koncept gradske mobilnosti temelji na autonomnoj, električnoj i brzoj tehnologiji Citroëna te ima za cilj omogućiti bolji protok i manje gužve u gradovima.

Citroënov oprinos u projektu jest Autonomous Mobility Vision,

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen