Kada je prošlog četvrtka došlo do smjene besplatnih igara koje nudi Epic Games putem svoje trgovine, zbog navale igrača da ugrabe Grand Theft Auto V i pridruže se ostatku od 130 milijuna igrača koji su tu igru kupili Epic Games Store satima nije bio u funkciji. Iako je istog dana pokrenuta i velika rasprodaja, igrači ponude nisu odmah mogli vidjeti.

Iako ovog tjedna možda ne nude toliko ogroman hit, strateški serijal Sid Meier’s Civilization, kao i najnoviji nastavak, Civilization VI, imaju veliku publiku. Ako ste htjeli zaigrati najnoviju Firaxisovu igru i napraviti carstvo koje će opstati tisućljećima, a niste je još kupili, možete je do idućeg četvrtka dodati u svoju kolekciju. Navala je nešto manja, ali ako je odmah počnete preuzimati, pojavljuje se obavijest da su zbog povećanog prometa u našoj regiji brzine ograničene.

[embedded content]

Civilization VI izašao je prije gotovo četiri godine, a uz osnovnu igru je razvojni tim pripremio i dvije velike ekspanzije – Rise and Fall i Gathering Storm. Osim što u igri mogu uživati veterani serijala, Firaxis je za one kojima će ovo biti prvi susret s kompleksnim sustavima napravio detaljne tutoriale i uputstva

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen