Prema pisanju portala AndroidCentral, čini se kako OnePlus priprema još jedan pametni telefon koji odudara od njihove dosadašnje prakse.

Osim već poznatog Norda koji se nalazi u prodaji u pripremi je navodno i entry-level model. Uređaj kodnog imena Clover trebao bi sadržavati Qualcommov Snapdragon 460 procesor i 720p zaslon što su zaista entry-level značajke.

Konkretno riječ je o 6,52-inčnom IPS LCD zaslonu s rezolucijom od 1560 x 720 piksela. Tu je i 4 GB RAM-a, 64 GB interne memorije proširive microSD karticama te senzor otisaka prstiju sa stražnje strane.

Međutim, ono po čemu će se ovaj mobilni uređaj isticati je baterija s kapacitetom od 6000 mAh i podrškom za brzo punjenje od 18 W. Od ostalih značajki tu je 3,5-milimetarski priključak za slušalice te trostruka stražnja kamera koja se sastoji od glavnog 13-megapikselnog senzora te dva 2-megapikselna senzora.

Clover je primarno namijenjen indijskom tržištu, no trebao bi se pojaviti na svim tržištima na kojima su inače dostupni OnePlusovi uređaji (vjerojatno ne i na američkom kao što je bilo slučaj s Nordom).

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen