Cooler Master je unutar serije MasterAir predstavio novi procesori hladnjak za Intelove i AMD-ove procesore. Novi model dolazi pod nazivom MasterAir G200P i kao svaki drugi hladnjak u novije vrijeme i on je prošao kroz RGB tretman.

Jedna od glavnih odlika novog, MasterAir G200P, hladnjaka je njegov niski profil zbog čega je pogodan i za korištenje u računalnim konfiguracijama temeljenima na manjim matičnim pločama te shodno tomu na manjim računalnim kućištima. Naime, zajedno s ventilatorom visina hladnjaka ne prelazi četiri centimetra, točnije ukupna visina mu je 39,4 milimetara.

Hladnjak je aluminijski s bakrenom bazom te s dvije također bakrene toplovodne cijevi. Dimenzije ventilatora su 92 x 92 x 15,4 milimetara. Brzina vrtnje ventilatora može se prilagođavati od 800 do 2.600 RPM. Ovisno o brzini vrtnje buka koju stvara tijekom rada kreće se od 6 do 28 dBA. Maksimalni protok zraka je 35,5 CFM.

Proizvođač navodi kako je MTTF vrijeme ventilatora procijenjeno na 40 tisuća radnih sati. Odmah navedimo kako je MasterAir G200P pokriven dvogodišnjim jamstvom. Kako smo već naveli ventilator ima RGB osvjetljenje i podržava žični RGB kontroler C10L kojim se i bez softvera može prilagođavati jačina osvjetljenja, način rada i drugo.

Kompatibilan je s podnožjima LGA1151, LGA1150, LGA1155 i LGA1156 za

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen