U svom svakodnevnom poslovanju, zagrebačka IT tvrtka CROZ rješava specifične i kompleksne tehničke probleme svojih korisnika u Hrvatskoj i Europi. Za velike tvrtke sa složenim sustavima  – banke, telekome, osiguranja, javni sektor – CROZovci proizvode softver po mjeri, savjetuju ih kako poslovanje preseliti u cloud ili organizirati prema suvremenim DevOps i agilnim praksama te kako učinkovito prikupljati i obrađivati velike količine podataka. Ukratko, pomažu korisnicima iskoristiti tehnologiju da posluju bolje i rade pametnije, a ne više.

Koristiti tehnologiju danas, znamo, znači stalno se usavršavati, učiti i inovirati pa su tako i u CROZU, kako bi svojim korisnicima mogli pružiti uvijek najbolju uslugu i isporučivati vrijednost u najkraćem roku, ozbiljno krenuli u inoviranje procesa razvoja softvera uz korištenje suvremenih pristupa, principa i metoda.

Za razliku od tradicionalnih metoda razvoja softvera, kod kojih se podrazumjeva da tim na početku razvoja dobije definirane zahtjeve i na njima kontinuirano, uz nadzor voditelja projekta ili tima, radi sve dok ne isporuči sve zadano, agilni pristupi razvoja softvera temelje se na manjim, multifunkcionalnim i samoorganizirajućim timovima koji, uz minimalno usmjeravanje, zahtjeve rješavaju podijeljene

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen