Prvi električni automobil Renaultovog povoljnijeg branda trebao bi imati doseg od barem 225 km, a uz to i najpovoljniju cijenu na tržištu!

Što bolji omjer uloženog i dobivenog filozofija koja je već dulje vrijeme prisutna kod rumunjske Dacie, a što se nastavlja i u narednom periodu. Svi već znamo kako su budućnost električni automobili te gotovo da nema proizvođača automobila koji već nije predstavio svoje viđenje vozila sutrašnjice. Električna mobilnost nije daleka budućnost već je tu, stigla je i što se prije mnogi proizvođači adaptiraju novim pravilima, bit će bolje za sve nas koji kupujemo nova vozila. Naime, uz veću potražnju porast će i proizvodnja, a time se smanjiti i proizvodna cijena mnogih još uvijek skupih komponenti, pogotovo baterija.

15 centimetra od tla

U skladu sa svime time Dacia je najavila kako uskoro možemo očekivati i prvi njihov električni model. Riječ je modelu Spring Electric, a koji će doći u odijelu SUV modela. Iako to iz priloženih fotografija nije lagano zaključiti, riječ je o malenom, ali robusnom modelu. Spring Electric je dugačak 373,4 cm, širok je 162,2 te visok 151,6 cm. Podnica je od tla udaljena 15 centimetara, a nastao je na platformi s međuosovinskim razmakom od 242,3

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen