Predviđena su dvije benzinske inačice te još jedna tvornički opremljena plinskim instalacijama, a koja bi trebala nadomjestiti izostanak dizelaša. Stižu nam početkom 2021. godine

Početkom rujna najavili smo kako je Dacia pripremila novu, treću generaciju popularnog modela Sandero. I odmah je tu i njegovo Stepway izdanje, a koji u domaće prodajne salone pristižu s početkom 2021. godine. Pored njih, Dacia je pripremila i novi Logan, no riječ je o modelu koji se neće više prodavati na našem tržištu. Spomenimo tek da je upravo Logan od 2004. godine, od kad je Dacia dio francuskog Renaulta, značajno označio uspjeh ove rumunjske marke.

65% prodaje Sandera odnosi se na Stepway izvedbu

Koliko je Sandero bitan za Daciju, dovoljno govori podatak kako je riječ o najprodavanijem modelu ovog proizvođača, te s gotovo 2,1 milijuna prodanih primjeraka od 2004. godine predstavlja 32% svih prodanih Dacia modela. Kad već spominjemo brojke, valja napomenuti kako njegovo off-road stilizirano izdanje, model Stepway čini čak 65% svih prodanih Sandero primjeraka. Znači, više od 1,3 milijuna Stepway izdanja modela Sandero je do sada prodano. Iako je to možda nama teško pojmljivo, no izniman uspjeh zadnjih godina postiže na tržištu Velike Britanije.

Novi je model nastao

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen