panel Dell Foruma Žene u tehnologiji

Dell Technologies održao je svoju tradicionalnu godišnju konferenciju Real Transformation (Istinska transformacija) u zagrebačkoj Laubi – Kući za ljude i umjetnost. Događaj je privukao nekoliko stotina stručnjaka za digitalnu transformaciju iz kompanija Dell, Microsoft i VMware te njihovih lokalnih partnera. Dell Forum & Expo sadržavao je desetak plenarnih predavanja i panel rasprava te sajam novih rješenja.

Posvemašnja umreženost, koja rezultira mnoštvom načina međusobnog povezivanja najrazličitijeg softvera i podaci koji nas odasvud zapljuskuju, čine kontekst naše stvarnosti, kako u osobnom – privatnom tako i u poslovnom – profesionalnom životu, sve više obilježenom procesima digitalne transformacije.

Tri su pokretača te transformacije: umjetna inteligencija, računalstvo u oblaku i mnoštvo digitalnih uređaja koji se nalaze na rubnim točkama mreža koje nas povezuju. Kako bi tvrtka te pokretače transformacije iskoristila na najbolji način, prvo mora urediti svoje IT operacije te ovladati vještinom uporabe i analitike podataka kako iz internih kompanijskih tako i eksternih resursa.

Drugim riječima, hardver je i dalje važan (Dell je još uvijek i prije svega “klasična” IT kompanija) no softver je ono što sve te uređaje oplemenjuje. Infrastruktura tvrtke, ako

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen