Nakon dvomjesečne pauze, Ubisoft je održao drugu Ubisoft Forward prezentaciju koja je ove godine zamijenila sajam E3. Ipak, prije nego što se sama prezentacija održala, putem društvenih mreža predsjednik Yves Guillemot imao je potrebu ispričati se „svima koji su povrijeđeni“ od strane određenih zaposlenika u kompaniji.

Naime, već dva mjeseca se priča o zlostavljanju i toksičnom okruženju u studijima diljem svijeta, a ovo je prvi put da je kompanija nešto službeno rekla. Ubisoft će osim poboljšavanja sustava i procesa na radnim mjestima investirati milijun dolara u sljedećih pet godina kako bi „manje zastupljene grupe“ imali bolje šanse kod zapošljavanja. U posljednja dva mjeseca nekoliko ključnih ljudi iz kompanije dalo je otkaze, a ostali su obećali da će stvari krenuti na bolje.

Spomenuti video nisu uključili u prijenos uživo, ali su ga zato stavili na YouTube video i spojili s ostatkom prezentacije.

Sada se možemo pozabaviti samim igrama. Prije nego što je glavni dio započeo, Ubisoft je popričao o tome što se događa s njihovim aktualnim naslovima – The Crew 2, Ghost Recon Breakpoint, For Honor i The Division 2 – i uz to otkrili Far Cry VR, popis pjesama za Just Dance 2021 i još jednu VR igru AGOS: A Game

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen