Stigla nam je 2021. godina, ali igraća industrija, u svom tipičnom stilu, spava još do sredine, odnosno kraja siječnja. To znači da je prava prilika za pogledati što nas od većih i manjih igara čeka u ovoj godini. Kao i prošle godine, odabrali smo dvadeset koje se, zasad, ističu, a čak četiri se opet našlo na popisu.

Iako smo ih bili spomenuli, u 2020. godini nismo dobili priliku zaigrati psihodeličnu akcijsku avanturu Psychonauts 2, nastavak na indie hit Hollow Knight, nastavak na izuzetno popularnu akcijsku parkour igru sa zombijima, Dying Light 2 i RPG s krvopijama, Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2. Budući da ih još uvijek želimo zaigrati, opet su se našli na popisu, dok je ostatak nov.

Zbog toga što smo još uvijek pod utjecajem globalne pandemije, vidjet ćemo hoćemo li sve ove igre zaigrati u ovoj godini. Odgode su neizbježne, a kao i prošle godine, prvi je krenuo Square Enix, ovog puta uz People Can Fly i novi FPS imena Outriders. Umjesto u siječnju, novi datum izlaska prebačen je na početak travnja, a moglo bi se dogoditi da ni tada ne izađe. Svakako ćemo pratiti situaciju i promijeniti datume, ako do promjena dođe.

Na popis nismo stavljali indie

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen