Tijekom posljednjih nekoliko tjedana globalna pandemija koronavirusa (SARS-CoV-2) imala je dalekosežan utjecaj na živote ljudi kao i na poslovanje. U poslovnom sektoru najugroženija su mala poduzeća koja se suočavaju s teškim izazovima kako pandemija duže traje.

U takvoj situaciji eBay je, kako je objavio Ecommerce Europe, pokrenuo niz mjera i inicijativa usmjerenih na smanjenje financijskog pritiska na stotine tisuća postojećih europskih malih i srednjih prodavača na toj internetskoj platformi, te je olakšao pristup novih prodavača platformi u vrijeme socijalne distanciranosti.

eBay je, među ostalim, ublažio svoje uvjete rokova isporuke proizvoda malim trgovcima na svojoj online platformi te je svjestan otežanog financijskog toka dopustio za određene proizvode odgodu naknada za prodaju do 30 dana.

eBay omogućava malim tvrtkama i povlaštene promocije njihove ponude, ukinuo je posebne naknade za uvođenje novih proizvoda te je na raspolaganju malim tvrtkama s savjetima i korisničkom podrškom.

Otvoreni su posebni nacionalni centri za mala poduzeća iz Belgije, Francuske, Njemačke, Nizozemske, Portugala, Italije, Španjolske, Velike Britanije te za zemlje istočne Europe.

Usto, eBay se obvezuje pružiti malim tvrtkama najnovije informacije o državnoj pomoći do koje mogu imati pristup u svojoj državi članici putem mreže eBay Main Street. U tu svrhu, eBay je otvorio

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen