e-2008 za pogon rabi isti sklop koji se koristi i u modelu 208. Riječ je o elektromotoru od 136 KS, a koji se napaja iz 50 kW baterije

O modelu 2008 već smo pisali u nekoliko navrata, a vjerujemo kako ćemo to uskoro nadopuniti i nekim novim vlastitim iskustvima.

Današnja tema je električno izdanje ovog popularnog SUV-a, jer je sada i službeno e-2008 stigao na hrvatsko tržište. Poznato je kako gradski crossoveri, odnosno SUV modeli postaju sve traženija roba, a što je brojne proizvođače automobila natjeralo da prošire ponudu na ovom području. Početkom veljače izvjestili smo o dolasku na tržište nove, druge generacije modela 2008, a koji je, poput modela 208, dizajnerski izvanredno pogođen.

Sada je na red stiglo i električno izdanje koje se službeno naziva e-2008, te je nadopuna benzinskim i dizelskim inačicama. Dizajnerski gledano, promjene su gotovo neprimjetne. Sprijeda, različita je maska. Električna verzija ima male rešetke koje dolaze u boji vozila, dok su kod ostalih verzija srebrne. Tu je i presijavajući logotip lava, koji se naizmjenično reflektira u plavoj i zelenoj boji, ovisno o kutu gledanja. Straga je natpis ‘e-2008’.

Bitnijih razlika nema niti u putničkoj kabini, bilo

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen