Nakon što je Epic prošlog tjedna dijelio jednu zastrašujuću igru i jednu indie strategiju, uoči popularnog blagdana u SAD-u odlučili su dijeliti dvije igre s tematikom horora i Noći vještica. Prva je Layers of Fear 2, horor iza kojeg stoji tim poznat po naslovima u tom žanru, Bloober Team, dok je druga spoj avanture i RPG-a Costume Quest 2.

Svi koji žele da im bude nelagodno, mogu zaigrati nastavak na odlično prihvaćen horor u kojem će preuzeti ulogu holivudskog glumca koji će pokušati preživjeti na napuštenom brodu. Dobio je poziv redatelja za snimanje filma na koji se odazvao, a tu ulogu sigurno neće zaboraviti. Kao i u ostalim igrama ovog tima, radnja se odvija s pogledom iz prvog lica, pratit će vas jeziva glazba i atmosfera, a scene će se poigravati s vašom psihom. Za dodavanje Layers of Fear 2 u kolekciju zaputite se na ove stranice.

[embedded content]

Costume Quest 2 može biti temeljen na Halloweenu, ali je šaren i zabavan u odnosu na druge igre koje timovi vole izdavati u ovo doba godine. Double Fine je doradio sustave u RPG avanturi koje su pripremili za original,

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen