Stigao je još jedna četvrtak što znači da je vrijeme za još jednu smjenu besplatnih igara u Epic Games Storeu. Nakon mršavijeg prošlog tjedna, kada je Epic dijelio samo šašav platformer Pikuniku, ovog tjedna igrače čekaju dvije poznatije igre, jedna avantura i jedan FPS.

Prva na redu je multiplayer pucačina Rising Storm 2: Vietnam na kojoj su zajedno radili timovi Antimatter Games i Tripwire Interactive i koja je izašla prije malo manje od tri i pol godine. U njoj igrači mogu uživati u multiplayer mečevima za 64 igrača na više od 20 mapa, birati između više od 50 oružja za napucavanje protivnika, odabrati jednu od šest vojski i podesiti svoje likove na brojne načine. Igra je dobila prilično dobre ocjene i od kritičara i od igrača, pa ako ste željni multiplayer akcije s pogledom iz prvog lica, zaputite se ovdje.

[embedded content]

Druga igra dosta je drugačija i namijenjena je onima koji se žele malo odmoriti i opustiti. Tim Giant Squid, koji su osnovali neki od developera zaslužni za hit Journey, prije četiri godine dali su igračima opciju da zarone u ocean i da se u predivnom okruženju podruže s

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen