Nekadašnji direktor svemirskih programa izraelskog Ministarstva obrane, među ostalim zadužen i za svemirsku sigurnost, Haim Eshed, prošloga je tjedna u javnost izišao s prilično nevjerojatnim pričama. Prema tvrdnjama ovog 87-godišnjaka, izvanzemaljci ne samo da postoje, i ne samo da pojedine državne agencije znaju za njih, već su s njima i u kontaktu. Kaže kako su izvanzemaljski predstavnici, koji su na Zemlju došli s neidentificiranim letećim objektima, od ovozemaljskih vlasti (SAD-a, primarno) zatražili da s informacijama o njima ne izlaze u javnost, jer čovječanstvo za to još nije spremno.

Došljaci iz svemira na našem planetu, navodno, provode eksperimente i čekaju da se ljudska vrsta dovoljno razvije kako bi bila spremna susresti se s njima i njihovom tehnologijom. Ako ćemo vjerovati ovim izjavama, Zemlja je posjetiteljima iz svemira zanimljiva zbog velike količine vode te raznolike flore i faune.

Trump se umalo izlanuo?

O svemu saznanja ima i američki predsjednik na odlasku Donald Trump, koji je htio s time izići u javnost, ali su ga suradnici spriječili. Izvanzemaljci predstavljaju tzv. Galaktičku federaciju, nastanjeni su, među ostalim, u podzemnoj bazi na Marsu, a tamo blisko surađuju – pazite sad – američki astronauti i predstavnici izvanzemaljske civilizacije.

Nakon ovog Eshedovog “otkrića” oglasili su se iz Bijele kuće

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen