Samsung svake godine, uz mnoštvo jeftinijih telefona(iz serija Galaxy A, Galaxy J…) predstavi i dvije flagship serije – Galaxy S i Galaxy Note. Prva je predviđena za korisnike koji osim najnovijeg hardvera žele i nešto kompaktnije telefone, a druga za ljubitelje novih tehnologija i što većih zaslona.

Prva serija ovogodišnjih flagshipa, Galaxy S20 je stigla krajem veljače dok se druga, Galaxy Note20, još uvijek razvija. No to nije spriječilo razne leakere da po dobrom starom običaju objave nešto novosti vezano uz seriju Galaxy Note20 i prije nego što je sam proizvođač spreman te iste novosti podijeliti s javnosti i posljedično tomu s konkurencijom.

Tako smo početkom ovoga mjeseca doznali kakve se performanse mogu očekivati od modela Galaxy Note20 5G. Pritom smo doznali kako će se navedeni uređaj temeljiti na Snapdragon 865+ čipsetu, koji će biti nešto napredniji u odnosu na Snapdragon 865 čipset na kojem se temelje telefoni iz serije Galaxy S20. ovo naprednije shvatite kao – bit će brži, jer drugih znatnijih promjena u arhitekturi čipa ne bi trebalo biti.

Ljubitelji Galaxy Note serije ovoga bi puta trebali imati dodatnog razloga za veselje. Osim što će dobiti najbrži Qualcommov čip, vrlo je izgledno da će dobiti i bateriju većeg

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen