Samsung će početkom iduće 2020. godine predstaviti novi pametni telefon iz serije Galaxy. Dosadašnje glasine navodile su nas kako će tržišni naziv tog uređaja biti Galaxy S11. No na kraju tomu možda i ne bude tako.

Podsjetimo, prvi telefon iz navedene serije nosio je jednostavan naziv – Galaxy S. Svaki idući uz slovo „S“ dobio je i redni broj – S2, S3, S4…S9, S10. Jedan od pouzdanijih leakera – Ice universe ovih je dana doznao kako bi Samsung mogao odustati od povećavanja brojeva (za jedan više) u nazivu svojih telefona. Prema izvoru telefon kojeg smo do sada znali kao Galaxy S11 na kraju će biti preimenovan u Galaxy S20.

Razloga za ovakav potez može biti više. Primjerice, odmak od Appleovog načina označavanja telefona. Zatim postoji i mogućnost kako Samsung promjenom označavanja telefona želi naglasiti kako stiže novo vrijeme, novih telefona s novim mogućnostima. Također postoji i mogućnost kako će se telefoni iz serije Galaxy S20 značajno razlikovati po performansama u odnosu na aktualnu seriju Galaxy S10, pa stoga nova serija zaslužuje i

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen