Halo Infinite se već drugi tjedan za redom našao na samom vrhu prodajne ljestvice na Steamu, no pitanje je hoće li tako biti i idući ponedjeljak. Naime, slijede ga dva svježa naslova od kojih jedan već ima utaban put s ranijim izdanjima serijala, dok je drugi netom po izlasku, sudeći po komentarima, oduševio igrače, iako još uvijek nije dovršen i dostupan je putem early accessa.

Five Nights at Freddy’s: Security Breach je, kako mu i ime govori, novi nastavak serijala FNAF čiji su prethodnici stekli svjetsku slavu i bilo je samo pitanje vremena kada će se pojaviti. Riječ je o survival hororu koji nas stavlja u ulogu dječaka Gregorya zatočenog u Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplexu.

[embedded content]

Problemi nastaju nakon što padne noć i uključe se sigurnosni sustavi koji aktiviraju lovce koji progone uljeze, a uz nove, ganjat će nas i neki stari znanci. Kako bismo im umakli, koristit ćemo nadzorne kamere kako bismo isplanirali daljnje rute jer predugo stajanje na jednom mjestu svakako nije opcija, ometat ćemo progonitelje rušenjem predmeta, sakrivati se dok opasnost ne prođe, i uglavnom, u letu se prilagođavati novonastalim situacijama uz intenzivnu horor atmosferu.

Prije

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen