Prošle godine je tim iz Tajvana, Red Candle Games, putem Steama igračima ponudio svoju horor igru Devotion. Igra je razveselila ljubitelje žanra, ali nakon što su igrači iz Kine vidjeli da se unutar igre nalazi šala na račun njihovog predsjednika, krenuo je takozvani “review bombing”, prijetnje i unatoč uklanjanju tog dijela iz igre i isprike razvojnog tima, izdavač igre je Devotion povukao iz prodaje i raskrstio veze s timom.

Red Candle Games je nastavio s radom na igri i prodavao isključivo fizičke kopije u svojoj zemlji, ali to se uskoro trebalo promijeniti. Danas su putem društvenih mreža objavili da će svi zainteresirani igrači opet moći digitalnim putem nabaviti njihov uradak i to putem GOG-a. Devotion je trebao postati dostupan 18. prosinca po cijeni od 13,99 eura, a tim se zahvalio na povjerenju i podršci.

Na njihovu žalost, samo par sati nakon te objave javio se GOG i rekao da su se predomislili. Razlog, kažu, je da su “primili puno poruka od igrača” i odlučili da ipak neće prodavati igru. Detaljnije objašnjenje nisu dali, ali su komentari na tu objavu sve samo ne pozitivni. CD Projekt nije imao baš dobar tjedan, pa im nakon raznih problema i drama sa Cyberpunkom ovo

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen