Apple će ovoga utorka održati svoje online predstavljanje novih proizvoda pod nazivom “Time flies”, no na njoj vrlo vjerojatno neće biti predstavljen najočekivaniji proizvod, iPhone 12. Za njega bi trebao biti rezerviran poseban događaj, nekad sredinom listopada. Isti izvori koji su dojavljivali detalje o dizajnu nove Appleove linije mobitela, i bili u pravu, sada javljaju i kako je iPhone 12 ovoga tjedna ušao u serijsku proizvodnju.

Ova činjenica govori u prilog tome da će novi modeli u prodaju stići tek u drugoj polovici listopada, kako se i očekivalo, no uz nje je vezana i jedna pomalo razočaravajuća informacija. Naime, više leakera gotovo istodobno je potvrdilo da novi iPhone neće imati, kao mnogi njegovi ovogodišnji konkurenti, ekran visoke frekvencije osvježavanja. Umjesto 90 ili možda čak 120 Hz, iPhone će barem u još jednoj generaciji imati zaslon frekvencije 60 Hz.

Prevelik izazov za inženjere

Prototipi iPhonea 12 Pro posljednjih su tjedana kružili među testerima u Appleu, ponešto informacija o tome je curilo u javnost, pa su svakih nekoliko dana dolazile oprečne informacije o

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen