Godine 2015. magazin Adweek proglasio je LEGO najboljim brendom na društvenim mrežama i na Youtubeu u kategoriji proizvođača igračaka.

Danas je Silberbauer viši potpredsjednik tvrtke Viacom Digital Studios gdje nadgleda kreativnost, razvoj i produkciju originalnog digitalnog sadržaja mreže uključujući „Cribs“, „Teen Code“ i „TRL“, te vodi MTV-ove društvene mreže. Svoje bogato iskustvo o videosadržaju Lars će prezentirati i na nadolazećem Digital Takeoveru gdje će govoriti o spajanju tradicionalne konzumacije videa s digitalnim iskustvom u budućnosti te kako iskoristiti eskpanziju video sadržaja za brandove u budućnosti. 

Lars je dokazani inovator, a njegovo znanje i iskustvo u tom segmentu je veliko. Deset godina je kao digitalni strateg radio na danskoj radioteleviziji povezujući tradicionalno RTV poslovanje s digitalnim platformama, a nakon toga se pridružio kompaniji LEGO koja u to doba nije imala ni službenu internet stranicu. Silberbauer je uspostavio strategiju proizvođača igračaka digitalnih sadržaja i svojim marketinškim znanjem pomogao toj danskoj kompaniji ostvariti  uspjeh u digitalnim medijima na globalnoj razini. Danas LEGO ima više od 12 milijuna obožavatelja na Facebooku, a njegov YouTube kanal godišnje prikupi više od milijardu pregleda. Godine 2014. pokrenuo je i LEGO TV s animiranim programima na 24 tržišta.

Lars je također osnovao WAVE7, globalnu tvrtku koja se bavi

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen