Uskoro će među modelima iz LEGO Technic serije, biti ponuđen i komplet Jeep Wrangler Rubicon s kojim će se moći složiti vrelo vjeran model tog legendarnog terenca. Prvi je to model terenskog vozila Jeep iz programa LEGO Technic, a osim oblika vjerno oponaša i terenske mogućnosti originala (ima robusne gume, fleksibilnu šasiju, sklopiva stražnja sjedala i radni ovjes).

Nakon što je izrada završena, graditelji mogu “isprobati” svoj model u off-road avanturama: Model se sastoji od 665 dijelova, a mogu se slagati i izvedbe bez krova.

Set je namijenjen publici starijoj starijim od 9 godina, a u specijaliziranim trgovinama igračaka, prodavat će se po cijeni od 49,99 eura.

“Jeep Wrangler je ikona u off-road svijetu”, rekao je Lars Thygesen, dizajner u LEGO Technic. “Rubicon ima puno kultnih detalja koje vole obožavatelji 4×4 širom svijeta, pa mi je bilo važno spakirati što više autentičnih, moćnih značajki stvarnog vozila u LEGO Technic repliku uključujući ovjes, vitlo i dizajn otvorenog vozila, koji smo razvili zajedno s nadarenim dizajnerskim timom Jeepa.”

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen