Nikada nisam bio fan Appleove poslovne politike, ali mislim da su posljednjim najavljenim mobitelom, drugom generacijom modela SE, pridobili i mene. Radi se o mobitelu koji je po svemu sudeći jednak iPhone 8 izvana, ali ima najmoderniju Apple tehnologiju iznutra. Dovoljno da vas uvuče u Apple ekosustav uređaja, za razumnu cijenu.

Originalni iPhone SE bio je vrlo veliko iznenađenje kada je izašao. Kao i danas, radilo se o tada najboljoj tehnologiji (onoj iz modela 6S), u kućištu istom kao i stariji model 5S, i to za mnogo manje novaca. Ideja je bila natjecati se s tada svježim igračima na tržištu kao što je Huawei koji je 2016. najavio svoj P9 i niz drugih telefona. Apple je (točno) razmišljao kako će trend rastućih telefona zakinuti osobe koje preferiraju manje uređaje kao što je bio iPhone 5, a u godinama nakon toga SE model postao je jedan od najvoljenijih Apple uređaja.

Nasljedstvo posljednjeg “običnog” iPhonea

Na žalost, pune četiri godine nismo dobili novo SE izdanje, ali i to je ispravljeno danas. SE iz 2020. ugleda se na uređaje od prije nekoliko generacija, a u ovom slučaju radi se o modelu 8, koji je poznat također kao posljednji “obični” iPhone prije

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen