Kupaona je prostor u našim domovima, gdje se ne zadržavamo baš puno – u ranim satima, kad se probudimo, idemo na pranje zuba, na pranje obraza i sredimo ostale ljudske potrebe. Nakon toga nas je većina takvih, koji idemo na posao, pa kupaonu ne upotrebljavamo baš puno, a kad dođemo doma, opet je ona ovdje za nas – tuširanje, kupanje, pranje kose, bojanje kose, brijanje i ostale stvari, koje sve tamo radimo.

Kupaonska rasvjeta, koja će uraditi dobar ambijent

Da bi sve te stvari mogli izvoditi što efikasnije i da bi u nekim od tih situacija čak mogli i uživati, potrebna nam je kvalitetna kupaonska rasvjeta. Mnogi ljudi se opšte ne sekiraju, što im stoji u kupaoni, ali u nekim situacijama, svjetlo je jako bitno – pitate se u kojima? Čitajte dalje, pojasnit ćemo vam!

kupaonica_1

U tuš kabini, iznad ogledala i još negdje!

Za početak se prisjetite, koliko puta u životu ste sami sebi rekli, da jedva čekate, da dođete kući i da se možete istuširati ili da se okupate u vašoj velikoj kadi. To su oni trenutci, kada ste u kupaoni najviše puta potpuno sami, kada se čuje samo voda, možda ni ona ne, a neki si puštaju čak i neku laganu muziku, kad leže u vodi i uživaju! Da bi sve skupa bilo još bogatije, ljepše i zanimljivije i da bi se mogli još više opustiti, potrebna je ambijentalna rasvjeta, to su najviše puta malena svjetla, koja će vašu kupaonu napraviti još bolju i još smireniju – takvu, da ćete u njoj moči čak i zaspati.

led-light-top-4

Sada smo uživali, a sada napravimo još nešto korisno iz sebe – idemo se brijati, idemo si čupati obrve, idemo prati zube ili raditi još koju stvar, koja se radi ispred ogledala u kupaoni. Za sve te i još neke druge primjere je jako bitno, da uz vas stoji kvalitetna kupaonska rasvjeta iznad ogledala. Ako će ona biti uz vas, vidjet ćete svaku dlaku na licu ili na obrvama i sredit ćete se stvarno do potpunosti. Za kraj samo još koja riječ u plafonjerama na stropu, koje imate u kupaoni – jako je bitno, da su one što kvalitetnije i da ne propuštaju vlago, da su što bolje zatvorene. Ako tome neće biti tako, dolazit će u kontakt vlaga od pare od tuširanja i žarulja, pa se vam svake toliko može desiti, da ćete morati investirati novac u nove žarulje – a svi znamo, da to nije danas baš jeftino. Pa iz toga razloga dajte radije koju kunu više za plafonjeru i sve će biti bolje, isplatit će se vam!

Članci u istoj kategoriji: