Modna dizajnerica Chelsea Klukas iz modne kuće Lumen Couture eksperimentira sa spojem mode i tehnologije, što rezultira u jedinstvenim komadima odjeće u koje su integrirani LED zasloni. Uz pomoć njih, odjeća se može dodatno prilagoditi vlastitim željama i potrebama određenog trenutka, te može poslati sasvim jasnu, tekstualnu ili slikovnu, poruku.

Kako je modna, tehnološka i znanstvena zajednica proteklih mjeseci zahvaćena pandemijom koronavirusa, tako dolazi i do stvaranja novih trendova kada se spoje ove grane industrije. Maske za lice postaju svakodnevna pojava, dolaze u raznim oblicima, a ova dizajnerica svoje je iskustvo u LED odjeći prenijela i na njih te predstavila  – LED masku za lice.

Maska s porukom

Službenog imena LED Matrix Face Mask, ova maska spaja modernu tehnologiju i potrebu za zaštitom. Poruke se na njezinom zaslonu mogu ispisivati putem mobitela, a one mogu biti bilo kakav vlastiti dizajn ili, primjerice, vizualni prikaz zvučne krivulje (equalizera) koji pokazuje kakvu glazbu trenutačno slušate u slušalicama.

Maska je inače načinjena od dvoslojnog pamuka i mrežastog materijala, a za potrebe pranja i dezinfekcije iste elektroničke se komponente mogu ukloniti. Putem njihovog webshopa ovu hi-tech masku za lice, kojom možete poslati i modnu ili kakvu drugu poruku, možete naručiti po cijeni od

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen