Već gotovo 25 godina radim posao urednika, i u njemu i dalje uživam. Pritom ne mislim samo na uređivanje old school papirnatog magazina, već svega i svačega – od konferencija kojima se u Bugu sve više bavimo, pa i do vlastitog zida na Facebooku. I to je uređivanje. Danas smo svi urednici. Kako bih naglasio difuznost, ali i zanimljivost, ovog posla u modernim uvjetima, na LinkedInu svako baratanje sadržajem čiji su autori druge osobe, nazvao sam “content curation”. Content je sadržaj, curator je ono što se na našem zove kustos, i obično je vezano za muzeje i galerije, ali na engleskom ima šire značenje nekoga tko bira, sređuje i prezentira sadržaje.

Čemu takav uvod? Zapravo sam htio reći kako i nakon toliko brojeva Mreže postoje neki koji su draži od ostalih, a ovaj je baš to. Obilje zanimljivih tema. Zahuktavanje nove sezone proizvodnje sadržaja i za papir i za web i za evente uživo.

Tema broja je Gordenova diskusija o budućnosti digitalnog tržišta EU, nečega što će oblikovati (šejpati, reklo bi se moderno) poslovanje svih većih i uspješnih hrvatskih tvrtki. Željko ima tekst koji se bavi (ne)sigurnošću i

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen