Rad na daljinu postao je glavni pojam tijekom posljednje dvije godine. A za brz i ugodan rad od kuće potreban je vrhunski softver.Bliži nam se Božić, a Godeal24.com odlučuje proslaviti još jednu godinu uz uzbudljivu ponudu i promo kodove. “Kupite jedan, dobijte jedan besplatno” vrhunac je njihove božićne kampanje. Windows 11 i Windows 10 dobit ćete kao dar pri kupnji Office 2021 Pro ili 2019 Pro. Uživajte u velikoj rasprodaji i lijepo proslavite Božić te radosni dočekajte novu 2022. godinu.

SPECIJALNA PONUDA – KUPI 1, DOBIJ 1 GRATIS!

BESPLATAN WINDOWS 11

BESPLATAN WINDOWS 10

 

Požurite dok još ima! 50% popusta (promo kod SGO50)

Office bundle ponuda (promo kod SGO62)

Ostali softver za računalo (promo kod SGO62)

Jednostavna kupnja

Kupnja na GoDeal24.com jednostavna je i sigurna. Možete platiti koristeći svoj PayPal račun preko posebne platforme Cwalletco. Plaćanje PayPalom jamči sigurnost i brzinu, stoga ga Godeal24 toplo preporuča.

 

Imate pitanja? Trebate pomoć?

Ubrzo nakon narudžbe, u roku od 24 sata primit ćete e-poruku s ključevima proizvoda – bez potrebe da danima čekate odgovor. Ponekad će e-pošta s obavijesti otići u neželjenu poštu. Ako nakon 24 sata ne primite e-poštu, nemojte paničariti, prvo provjerite neželjenu poštu ili izravno kontaktirajte korisničku službu na service@godeal24.com. Korisnička služba Godeal24 pružit će brzu

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen