Novi električni pogon na sve kotače poboljšava upravljanje, kočenje i performanse u zavojima, čineći svakodnevnu vožnju još sigurnijom

Nissan je nakon deset godina od predstavljanja prvog LEAFa za ovaj model predstavio i novi pogon, nazvan e-4ORCE. Ovoga puta snaga elektromotora bit će prenesena na sve kotače, omogućit će trenutačnu raspodjelu okretnog momenta na sva četiri kotača te ravnomjernu i predvidljivu isporuku snage u svim uvjetima. Na taj će način olakšati upravljanje i povećati sigurnost svih vozača, bili oni iskusni ili ne.

Nissanov pogon na sve kotače e-4ORCE trenutačno je u završnoj fazi razvoja te nudi ravnotežu između snažnih performansi i učinkovitog sustava upravljanja. Isporuka snage i sustav kočenja prilagođeni su tako da pruže udobnost i stabilnost u vožnji. Tehnologija e-4ORCE povećava sigurnost vozača tako što vjerno prati zadanu putanju na različitim vrstama terena, bez potrebe za dodatnom intervencijom ili promjenom stila vožnje.

[embedded content]

Četiri su načina na koja tehnologija e-4ORCE olakšava upravljanje za vozače:

1. Posve električni sustav: Nissanova električna vozila dosad su upotrebljavala samo jedan električni motor i to uglavnom za prednji pogon. No, Nissan sada kreće i prema razvoju pogona na sve kotače.

2. Vozne osobine: Pogon na sve kotače e-4ORCE

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen