Poznati leaker OnLeaks krajem prošle godine s javnošću je podijelio rendere budućeg Googleovog Pixel 4a pametnog telefona. Iz tog predstavljanja bio je vidljiv izostanak XL inačice istog telefona.

YouTuber Dave Lee u svojem je video prilogu potkrijepio tvrdnju kako Pixel 4a XL modela jednostavno neće biti. Ističe kako je Google unatoč činjenici da je za sve svoje Pixel uređaje dosad izdavao XL inačicu ovaj puta odlučio odustati od iste jer se ta inačica (misli se na Pixel 3a XL s početnom cijenom od 479 dolara) prodavala puno slabije u odnosu na osnovnu Pixel 3a inačicu (misli se na Pixel 3a s početnom cijenom od 399 dolara).

Osim ove informacije Lee otkriva kako će Pixel 4a biti dostupan u tri boje, crnoj (s Power tipkom zelene boje), bijeloj (s Power tipkom narančaste boje) i arktičko plavoj (s Power tipkom ružičaste boje).

Što se tiče ostalih značajki spominje se 5,81-inčni zaslon, s malom rupom za selfie kameru s gornje lijeve strane zaslona, plastično unibody kućište, 3,5-milimetarski priključak za slušalice, USB Type-C priključak te operativni sustav Android 10. Ostale značajke zasad još uvijek nisu poznate.   

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen