Nokia je predstavila prvi portfelj samooptimizirajućih mrežnih Wi-Fi 6 rješenje na svijetu s certifikatom EasyMesh za davatelje telekomunikacijskih usluga (CSP). Uređaji imaju mogućnost optičke konekcije na mrežu (FWA). Funkcioniraju na softverskoj samooptimizaciji kako lokalne povezivosti tako i mrežnoj samooptimizaciji zasnovanoj na cloudu.

Novi portfelj Nokijinih Wi-Fi 6 rješenja ima za 40 posto veću propusnost, niže kašnjenje (latenciju) i bolje performansama Wi-Fi povezanosti kao što su povezivost (Nokia WiFi Mesh Middleware) više korisnika u Wi-Fi odašiljač. Portfelj uređaja Wi-Fi 6 koristi mnoge iste tehnologije kao i 5G, što ga čini idealnim za prenošenje podataka s mobilnih uređaja 5G.

Nokia WiFi Mesh Middleware ugrađen je u operativni sustav uređaja Nokia Wi-Fi 6. Uloga mu je automatski i autonomno rješavanje svih probleme s Wi-Fi performansama, uključujući smetnje i zagušenja. Ta Wi-Fi optimizacija u stvarnom vremenu osigurava odabir najboljih kanala i opsega koji pružaju najbržu i najpouzdaniju vezu za svakog korisnika i svaki uređaj. Svi su uređaji certificirani za EasyMesh i uključuju značajke dodane vrijednosti, poput inteligentnog odabira kanala i podataka bežične veze.

Portfelj Nokia Wi-Fi 6 uključuje:

– Nokia ONT G-2426G-A i XS-2426G-A: dvopojasni ONT-ovi

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen