Tema broja je Digitalno desetljeće EU do 2030., kamo ćemo otputovati s majkom Europom, s posebnim naglaskom na tehnologiju? Iz uvoda: Pandemija je još jednom potvrdila i slabe točke digitalnog prostora EU, njegovu ovisnost o neeuropskim tehnologijama, nedostatni pristup Internetu i utjecaj dezinformacija na naša društva. U tom svjetlu, Komisija EU predstavila je svoju viziju “Digitalno desetljeće Europe: digitalni ciljevi za 2030.”, kojoj je cilj razviti digitalne politike kojima se građanima i poduzećima omogućuje, kako u njoj stoji, da iskoriste antropocentričnu, održivu i prosperitetniju digitalnu budućnost EU.

Lijepo rečeno, i jedna od klasičnih Mrežinih tema – debelo ispred svog vremena. Autorica je naša Marina, žena ispred svog vremena.

— tekst se nastavlja nakon oglasa —

Zanimljiva tema, možda onako narodski atraktivnija, Gordenov je pandemijski udar na privatnost. O čemu je riječ? Pa ovdje nije riječ o samoj pandemiji, već o trendu rada od kuće, koji je ustanovljen još u onom prvom lockdownu, a poticalo ga se i potiče, sve od tada.

Rad od kuće nekima paše, a nekima ne. Meni, osobno, paše 3 dana u tjednu, ali ipak ne posve. Iskreno,

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen