Serijska oprema novog SUV-a Peugeot 5008 donosi mjesta za sedam putnika od prve razine opremljenosti. Redizajniran je i prednji kraj, dodana su LED svjetla, a obnovljena je i modernizirana i unutrašnjost

SUV Peugeot 5008, s više od 300.000 proizvedenih vozila od lansiranja 2017., postigao je izvrsne komercijalne rezultate kako u Europi tako i u svijetu. Peugeot sada predstavlja njegovu osvježenu verziju koja donosi razna poboljšanja i manji redizajn iznutra i izvana.

Obnovljeni 5008 ističe se redizajniranim prednjim krajem, novim stražnjim Full LED svjetlima, novim bojama karoserije i novom opcijom “Black Pack”. Tu su i nova instrument ploča visoke kvalitete, novi dodirni zaslon visoke rezolucije dijagonale 10” kao i najnoviji sustavi za pomoć u vožnji. Od sada, novi SUV Peugeot 5008 ima 7 sjedala u serijskoj opremi od prve razine opremljenosti.

Redizajn

Nova prednja maska bez okvira i vrh poklopca motora redizajnirani su u skladu s ostatkom aktualne Peugeotove game. Razine GT / GT Pack dolaze sa specifičnom maskom s promjenjivim dizajnerskim uzorkom.

Prednja svjetla također su redizajnirana kako bi bila agresivnija i još više se odvojila od trenutnih dizajnerskih kodova. Ona uključuju LED dnevna svjetla od prve razine opremljenosti i produžena su s kromiranim umetkom u obliku očnjaka, u skladu

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen