Da je sve bilo po prvom planu razvojnog tima CD Projekt Red, igrači bi sada istraživali Night City i sve ostalo što Cyberpunk 2077 ima za ponuditi. Ipak, ova godina nije po ničijem planu, pa su tako osim izlazaka igara zbog globalne pandemije odgođeni svi sajmovi i konferencije, dok su neki odlučili prijeći na online prenošenje važnih informacija. Iako se ove godine neće održati sajam E3, razvojni tim iz Poljske želi da se u tom periodu imamo čemu veseliti.

Putem društvenih mreža objavili su da se 11. lipnja pripremimo na nešto što se zove Night City Wire. Nisu rekli točno što će to događanje obuhvaćati, ali je rečeno da ćemo dobiti prikaz “stvari”. Kada je jedan korisnik na Twitteru upitao čovjeka koji je zadužen za interakciju sa zajednicom igrača znači li to da ćemo dobiti novi prikaz gameplayja, Marcin Momot je odgovorio gifom koji se može protumačiti kao “Da”.

Posljednji konkretan prikaz igre dobili smo krajem kolovoza prošle godine (video na dnu teksta), kada smo mogli vidjeti dio mogućnosti podešavanja likova, jednu misiju i dva od šest kvartova koje ćemo moći istražiti u konačnoj verziji. Radilo se o sažetom prikazu demo verzije koju su članovi medija imali priliku

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen