COVID-19 pandemija još ne jenjava u svijetu. I dok je susjedna Italija jedna od država najjače pogođena koronavirusom, Hrvatska dosad izbjegava scenarij koji bi na sličan način izbjegao kontroli. Da će se tako i nastaviti, dobar vjesnik nam je jedanaest parametara prema kojima su mjere restrikcije širenja zaraze u Hrvatskoj jedne od najboljih u svijetu.

Angažman i trud nisu izostali ni izvan zaduženih stožera. Svakim danom pratim sve više i više uključenih aktera, a posebno onih iz IT struke. Tehnološki stručnjaci i entuzijasti, voditelji poslovanja, direktori, zaposlenici – dali su svoj doprinos da se što bolje pripremimo i rasteretimo problema koje sa sobom donosi COVID-19.

U nastavku donosim popis onih iz IT industrije koji su pridonijeli tome. Kako će, vjerujem i nadam se, lista rasti, svakako pozivam i vas čitatelji da nam javite ako nekoga nismo uvrstili i za sve naredne koji se budu organizirali. Oni koji planiraju i žele pomoći, mogu to učiniti javljanjem nadležnima (zalihe@mingo.hr). Kako su iz Ministarstva već objavili, prioritet je svakako u doniranju/proizvodnji/nabavci medicinske opreme, poput dezinfekcijskih sredstava, zaštitnih maski, odijela,

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen