Opel nastavlja s razvojem svoje poslovne strategije na odabranim europskim tržištima, a Wallis Automotive Europe Kft. postat će njihov veleprodajni uvoznik u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini

Opel nastavlja s razvojem svoje poslovne strategije na odabranim europskim tržištima, kao što je zacrtano njhovim strateškim planom. U daljnjem koraku ka bržem rastu, Opel planira svoje poslovanje u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini voditi putem vrlo priznatog i uspješnog Wallis Automotive Europe Kft. kao lokalnog neovisnog uvoznog partnera.

Ugovor o tome sada je potpisan, a nakon zaključivanja planirane transakcije, Wallis Automotive Europe Kft. postat će veleprodajni uvoznik za pobrojana tržišta stjecanjem Opelovog poslovanja u Hrvatskoj, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Trenutačni Opelovi zaposlenici koji pokrivaju povezano Opelovo poslovanje bit će transferirani u skladu s važećim zakonima, a najkasnije na datum kada transakcija bude zaključena.

Ova transakcija i pokretanje novog poslovnog modela predmet je službenog odobrenja nadležnih tijela za zaštitu tržišnog natjecanja, kažu iz Opela.

“Ovo je još jedna odluka u skladu s našim PACE! strateškim planom koji će naše poslovanje na određenim Europskim tržištima učiniti još agilnijim i efikasnijim, a time i konkurentnijim”, rekao je Xavier Duchemin, Opel/Vauxhallov izvršni direktor za prodaju, postprodaju i marketing. “Uvjereni smo da će

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen