Svi vlasnici vozila mogu se ovoga tjedna javiti u stanice za tehnički pregled vozila gdje će im se omogućiti besplatna kontrola tehničke ispravnosti

Već tradicionalna preventivno-sigurnosna akcija nadzora tehničke ispravnosti vozila pod nazivom “Dani tehničke ispravnosti vozila” provodit će se ovoga tjedna, od 25. studenoga (ponedjeljak) do 30. studenoga (subota) na cijelom području Republike Hrvatske i u svim stanicama za redovni tehnički pregled vozila.

Ministarstvo unutarnjih poslova, Hrvatski autoklub, Centar za vozila Hrvatske i stanice za redovni tehnički pregled vozila pod pokroviteljstvom Nacionalnog programa za sigurnost cestovnog prometa pozivaju sve zainteresirane vlasnike vozila da se u navedenom razdoblju jave u redovne stanice za tehnički pregled vozila gdje će im se omogućiti besplatna kontrola tehničke ispravnosti.

Iznimka su jedino vlasnici koji u razdoblju održavanja akcije svoje vozilo podvrgavaju redovnom tehničkom pregledu radi produljenja valjanosti prometne dozvole, odnosno registracije vozila.

Dobrovoljna akcija, bez sankcija


Akcija je u potpunosti dragovoljna, a težište akcije je na pružanju savjetodavne pomoći glede uklanjanja eventualno utvrđenih nedostataka na vozilu. Prilikom pregleda vozila obavit će se kontrola općeg stanja vozila, kontrola kočnica, kontrola temperature isparavanja tekućine za kočenje, pregled donjeg

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen