Mario Širić, voditelj odjela Bosch Toplinske tehnike

Koje su napredne tehnološke karakteristike Bosch modulirajućeg plamenika uređaja Condens 2300 W?

Bosch Condens 2300W se prije svega ističe novim atraktivnim dizajnom i malim dimenzijama, opremljen je sa provjerenim i dugotrajnim komponentama, te je jednostavan za montažu, kao i za kasnije održavanje. Bosch Condens 2300W opremljen je najnovijom generacijom izmjenjivača topline od Al-Si legure, kojima je postignuta visoka modulacija uređaja  s područjem 1:10. Osiguran je minimalni pad tlaka i tiši rad kotla do maksimalno 44dB. Nova generacija izmjenjivača topline osigurava visoki stupanj djelovanja od 94%, čime opravdava ErP A+ naljepnicu, u kombinaciji s regulacijom vođenom vremenskim prilikama.

Na koji način se postiže njegovo automatsko prilagođavanje potrebi topline u prostoru za koji su namijenjeni?

Postiže se mogućnosti visoke modulacije uređaja. Naravno, automatska prilagodba se ne događa sama od sebe. Ključan je faktor Bosch regulacija koja ima “komunikaciju” s uređajem te ovisno o temperaturi prostorije prilagođava rad plinskog uređaja.

Ovdje je potrebno objasniti razliku između tzv on/off uređaja i onih koji imaju komunikacijsku vezu s uređajem. Kod on/off uređaja, postoji mogućnost samo za paljenjem i gašenjem

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen