Donedavni CTO i glavni znanstvenik digitalne banke N26 i lider tehnoloških timova i inicijativa s više od 20 godina iskustva, Patrick Kua, dolazi u svibnju 2020. u Split kao glavni predavač QED konferencije koju organizira CROZ, hrvatska IT tvrtka fokusirana na razvoj održivih tehnoloških rješenja u velikim i složenim okruženjima.

Kua će na QED-u prenijeti svoja iskustva u skaliranju donošenja odluka vezanih za razvoj i arhitekturu u okruženju brzorastućeg startupa.
“U brzom svijetu startupa često nema baš puno vremena za razmišljanje o arhitekturi. Vodio sam tim koji je u dvije godine narastao s 55 na više od 350 ljudi, a prioritet mi je bio da nastavimo isporučivati kvalitetan proizvod. U svom ću predavanju pojasniti niz praksi koje sam koristio kako bismo decentralizirali i skalirali donešenje odluka oko arhitekture.”, pojašnjava.

Unaprijeđivanje i ubrzavanje rasta i uspješnosti tehnoloških organizacija i njihovih lidera osobna mu je strast. Patrick Kua se može pohvaliti s godinama izravnog iskustva u vođenju, upravljanju i poboljšanju složenih organizacija i softverskih sustava.

Kua predvodi impresivan niz govornika i predavača koje od 24. do 26. svibnja  u Split dovodi CROZ na QED odnosno Quality in Enterprise Development. Na konferenciji će se pod glavnom temom Vision20/20 raspravljati o viziji budućnosti i što kompanije

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen