Osim što se danas održala Guerilla Collective prezentacija, Future Publishing je u suradnji s PC Gamerom odradio još jedan PC Gaming Show koji je trajao više od dva sata. Voditelji Sean „Day9“ Plott i Frankie Ward opet su odradili dobar posao, a prikazano je više od 50 naslova koji još nisu u prodaji. Neki su izašli danas, ali većina ih nema konkretne datume izlaska.

Budući da se radi o velikom broju igara, odlučili smo izdvojiti one koje su nam ostale u sjećanju nakon gledanja. Ako ćemo iskreno, nakon ponovnog pregledavanja, ako niste ljubitelj indie igara, ovogodišnja prezentacija vas neće oduševiti. Na dnu ćete pronaći sve ostale spomenute igre s poveznicama na službene stranice ako želite sami vidjeti o čemu se radi, kao video cijele prezentacije.

Persona 4 Golden

Najprije su počele kružiti glasine, a sada osim što je stigla potvrda, prva Atlusova igra iz svijeta Shin Megamei Tensei koja je dostupna za PC je Persona 4 Golden. Najavljena za vrijeme prezentacije, ovaj intrigantan RPG s velikim naglaskom na priči i pokrivanjem kompleksnih i teških tema odmah možete nabaviti na Steamu ako ste zainteresirani. Peti nastavak u serijalu izuzetno je cijenjen, a verzija koja se prodaje za PC ima podršku za Full

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen