Poznato vam je kako Samsung telefone iz iste serije isporučuje s različitim čipovima. Primjerice telefoni iz serija Galaxy S i Galaxy Note koji su flagship modeli na američkom se tržištu prodaju u konfiguraciji s Qualcommovim Snapdragon čipovima dok na sva ostala tržišta Samsung plasira telefone temeljene na vlastitim Exynos čipovima.

Daniel H., je time očito nezadovoljan, jer je pokrenuo peticiju kojom nastoji nagovoriti Samsung da ubuduće odustane od takve prakse. I ne, Daniel nije za to da Samsung zadrži Exynos, a odbaci Snapdragon čipove, već upravo suprotno.

Daniel zamjera Samsungu i to što uz različite čipove na različitim tržištima koristiti i drugačije kamera senzore – američki modeli redovito bivaju opremljeni Sonyjevim kamera, a svi ostali Samsungovim (ISOCELL) za koje Daniel smatra kako nisu u rangu Sonyjevim.

Također u peticiji se navodi kako su Exynos čipovi sporiji, energetski manje efikasni te da se brže zagrijavaju od Qualcommovih Snapdragona. Zadnji prigovor Samsungu Daniel je uputio po pitanju cijene telefona, koji su na američkom tržištu jeftiniji

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen