Felix Kjellberg, 29-godišnjak iz Švedske poznat na YouTubeu kao PewDiePie, najavio je kako će sljedeće godine uzeti godišnji odmor. Kad tako nešto najavi najpraćeniji pojedinačni stvaralac sadržaja na YouTubeu, onda je to među njegovih 102 milijuna poklonika zaista velika vijest.

PewDiePie je usput u jednom videu najavio kako će se odmoriti od YouTubea jer je “vrlo, vrlo umoran”. Dogodit će se to početkom 2020. godine, a na YouTubeu njegovih videa neće biti, kazao je, neko vrijeme. Detaljno objašnjenje o svojem odmoru i razlozima dat će kasnije, a za sada je gledateljima tek najavio da se planira odmoriti od svakodnevnog stvaranja sadržaja.

[embedded content]

Ovaj je Šveđanin jedno vrijeme bio najbolje plaćena zvijezda YouTubea, nedavno je premašio 100 milijuna pratitelja kao prva osoba kojoj je to uspjelo, no u njegovom bivanju na Internetu nije sve bilo idealno. 2017. godine bio se upetljao u rasistički skandal koji ga je bio koštao nekih sponzora i čije posljedice i danas osjeća.

Kad je riječ o godišnjem odmoru, napomenuo je da će biti lijepo, prvi puta u deset godina, razmišljati o nečemu osim samo o YouTubeu. Čini se da je Felix, kako bismo to u žargonu

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen