Startup 3DTECH bavi se proizvodnjom i implementacijom 3D printera za dentalnu industriju, a svoje inovacije razvijaju u ZICER-u.

Njihova serija trodimenzionalnih pisača 3DPrinteri bila je spremna za prodaju još prošle godine. Trebala je biti predstavljena tijekom kongresa dentalne industrije EAS na Malti u ožujku 2021., ali je to događanje – kao i brojna druga – moralo biti otkazano zbog širenja pandemije koronavirusa. Srećom, ove je godine situacija nešto bolja.

Ekipa iz 3Dtecha nedavno se vratila s International Dental Show (IDS) sajma u Kölnu, najvećeg sajma tog tipa na svijetu. To ih čini prvim hrvatskim poduzećem koje je u svojstvu izlagača predstavilo novi visokotehnološki proizvod.

Printeri iz linije Izzi Dentalia koji su predstavljeni na sajmu namijenjeni su svim ordinacijama koje su digitalizirale svoje poslovanje te se koriste za print radnih modela, krunica, mostova i usluga. Također, detaljno smo već pisali o njihovoj tehnologiji koja pomaže i u borbi protiv COVID-19.

“Pokazalo se da su naši printeri zapravo tehnološki nekoliko koraka ispred svjetske konkurencije…”

Za Luku Biondića, suosnivača i direktora 3Dtecha, nastup na IDS-u bio je veliko iznenađenje:

Umjesto prvog prikaza skromnog i novog proizvođača iz Hrvatske, ispali smo jedna od nekoliko zvijezda sajma. Pokazalo se da su

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen