Osim što trenutno možete besplatno preuzeti dvije igre, Ubisoft i Fatshark su svim zainteresiranim igračima ovog vikenda omogućili preuzimanje i isprobavanje njihove dvije igre. Prva je izuzetno popularna multiplayer pucačina Rainbow Six Siege za koju je razvojni tim pripremio poseban event koji je trenutno aktivan.

Money Heist uključuje poseban mod koji je rađen u suradnji s Netflixom i vezan uz seriju La Casa De Papel, a u njemu ćete za vrijeme pljačke banke pokušati spasiti taoca. Osim toga, svi koji žele mogu nabaviti Hibana’s Heist Bundle i Vigil’s Accomplice Bundle koji uključuju posebne kozmetičke dodatke za ta dva operatora. Ubisoft je nedavno najavio i Operation Shifting Tides koja će u igru ubaciti dva nova operatora, prerađenu mapu Theme Park, neke nove mehanike, podešene cijene operatora i druge promjene. Više o njoj možete proučiti na ovim stranicama.

Ako ste zainteresirani, Rainbow Six Siege možete besplatno igrati do 24. studenog na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One, a na sve tri platforme se sve verzije igre prodaju i po sniženim cijenama. Sve detalje o ovoj igri koja je od izlaska 1. prosinca 2015. godina doživjela brojne promjene i postala mnogim igračima izuzetno draga pronaći ćete na službenim stranicama.