SEAT Ateca s novom redizajniranom verzijom postaje potpuno povezana, sigurnija, ali s nešto robusnijim offroad karakterom. Novi motori TSI i TDI varijante imaju zadatak smanjiti emisije ispušnih plinova

Marka SEAT osvježila je svoj uspješni model Ateca predstavljanjem verzije 2020. Redizajnirano vozilo odlikovat će se atributima kompaktnog SUV vozila te ponešto osvježenim izgledom kako u unutrašnjem tako i vanjskom dijelu vozila, povezanim korisničkim iskustvom, poboljšanim razinama sigurnosti i udobnosti te većom učinkovitošću motora.

Model Ateca postao je jedno od uspješnijih vozila marke i prodao se u više od 300.000 primjeraka od njegova predstavljanja 2016. godine. Novi model SEAT Ateca 2020 predstavlja evoluciju izvornog proizvoda, a njegov je cilj nadovezati se na uspjeh prethodnika tako što će učvrstiti naš položaj u jednom od najvažnijih tržišnih segmenata,” rekao je Carsten Isensee, predsjednik uprave marke SEAT i potpredsjednik marke nadležan za financije i IT.

Ovogodišnji model SEAT Ateca dizajniran je i razvijen u Barceloni, a proizvodi se u Kvasinyju u Češkoj.

Novi model SEAT Ateca 2020 dobio je novi vanjski dizajn te redizajniranu unutrašnjost. Isto tako ovaj model donosi prednja i stražnja LED svjetla unutar serijske opreme, te dinamične žmigavce.

Automobil je u novoj inačici potpuno povezan unutar i izvan automobila uz SEAT CONNECT.

Nastavak članka … – Izvor članka

Članci u istoj kategoriji:

    Nije pronađen